Új Prémium termék kínálatunkban: Normstahl szekcionált garázskapuk 10 év garanciával!

A fenntarthatóság érdekében

Energia-hatékony építés vagy felújítás: kapuk a Normstahltól. Minden kapu 42mm vastag panelekkel készül Így tudjuk biztosítani a hatékony szigetelést. Kíméli a környezetet és a pénztárcáját egyaránt.

A megbízhatóságunk

Tudjuk, mit adunk el Önnek. Ezért adunk 10 év gyártói garanciát kapuink abszolút minden összetevőjére, beleértve a kopó, fogyó alkatrészeket is, mint például a görgők, rugók, zsanérok és a kapu felülete. Bízhat benne!

Minőségünk

Nem engedünk a minőségből. A Normstahl garázskapuk mindig prémium minőséget kínálnak a sorozatgyártásban. A nevünk a garancia erre és így lesz ez a jövőben is.

Hagyományaink

Már több, mint 60 éve a Normstahl azonos a minőséggel, fenntarthatósággal, egyéniséggel, biztonsággal a garázskapuk é működtető motorok területén. Amikor Ön egy Normstahl kaput választ, akkor ez a lehető legjobb választás.

Az Ön egyénisége

a számtalan variációs lehetőség biztosítja, hogy megtalálja a legmegfelelőbb kaput. Válassza ki azt a kaput, mely megfelel a műszaki előírásoknak és a stílus elvárásoknak egyaránt.

Az Ön biztonsága

Gyakran sokkal értékesebb dolgok vannak a garázsban, mint gondolnánk. Ezért ajánlunk választható betörés elleni védelmet a Normstahl Superior 42 és Normstahl Superior + 42 kapukhoz: SKG tanúsítványú betörésvédelem, ami megfelel a Holland NEN 5096 szabványnak