Higro-szabályzásos szellőzőrendszerek

Hogyan működik?

Ablakainkban vagy a falban elhelyezett légvezetőkben egy úgy nevezett „Poliamid” pánt köteg található, ami helyiségek páratartalmának függvényében összehúzódik, illetve nyúlik ezzel szabályozva a légbevezető zsalujának állását, illetve léghozamát.

Hogyan takaríthatunk meg vele?

Ennek köszönhetően kiküszöbölhetjük az előírt „váltószellőztetés” során keletkező hő-veszteséget, ugyanis ha azt szeretnék elérni, hogy otthonunkban folyamatos és normális mennyiségű friss levegő legyen, akkor óránként kellene egy 5 perces szellőztetés tartanunk, amit valljuk, be kevesen végzünk el, amiért nem vonható senki felelősségre ugyanis ilyenkor jelentős csökken a nehezen elért szobahőmérséklet, aminek visszaállítása súlyos költségeket von maga után.

Ezzel az új technológiával ezt kiválóan alkalmazhatjuk ugyanis a helyiség páratartalma, ahogy eléri az 50%-os értéket megfelelő mennyiségben megfelelő ideig nyitott állásba kerül a szellőzők zsaluja és felfrissíti ezzel helyiségeinket.

Hogyan lesz tőle egészségesebb otthonunk?

Egészségügyi szempontból is egy kiváló megoldásról beszélünk, ugyanis rengeteg légúti megbetegedés tudható ki a szobák nem megfelelő oxigén ellátása során kialakuló áporodott levegőnek illetve a benne ideális közegre találó poratkáknak,gombáknak. A friss oxigén előnyös tulajdonságait úgy gondolom nem is kell kiemelnünk, mivel nélkülözhetetlen dolog az életműködésünkhöz és az EGÉSZSÉGES életvitelhez!

aereco-web

– Sokan bele se gondolunk hány forrása van házaink, lakásaink légszennyezésének pedig néha a legegyszerűbb dolgok a légzés, a főzés során keletkező pára, a takarításhoz használt vegyszerek vagy épp csak az egyszerű  légfrissítőkkel  érjük el a legnagyobb levegő el használódást,  aminek sokszor kitudhatóak  a napjainkban egyre gyakoribb a migrénes fejfájás vagy például az asztmás légúti megbetegedések.

Miért lesz biztonságosabb otthonunk?

A hazai gázszolgáltatók már bizonyos nyílt égésterű készülékek ( kandallók, gázkonvektorok, kályhák) beépítése után kötelező előírásként kezelik ilyen berendezések elhelyezését, kiépítését a manapság sajnos elő vigyázatosság hiánya miatt megtörtént szén-monoxid mérgezéses balesetek elkerülése érdekében.

Miért érdemes teljes rendszerben gondolkodni?

A légbevezetők kiépítésével a probléma egyik oldalát közelítettük csak meg érdemes komplett rendszer kiépítésére áldozni, ugyanis a komfort helyiségekbe (nappali, hálószoba) bevezetjük a friss levegőt viszont az ott lévő használt levegőt valamilyen formában érdemes elvezetni, amelyre kiváló lehetőséget adnak az Aereco erre kifejlesztett elszívó berendezései. Egyet elhelyezve magas páratartalmú használati helyigéseinkben (konyha, fürdő, kamra) a használt „száraz” levegőt irányítva elvezetjük és így kiválóan megszüntethetjük és megelőzhetjük a párafeldúsulások során keletkező penészedést, vizesedést.

Minden háznak,lakásnak szüksége van a levegőre!

Nem csak műanyag de fa nyílászárók esetén is javasolni szoktuk beépítésüket, ugyanis a tévhitekkel ellentétben az utólagosan festék réteggel ellátott és kezelt fa nyílászárók is „tökéletes” zárást biztosítanak mivel a festék bevonatnak pontosan ez lenne a célja hogy, lezárjuk a fa pólusait ezzel megállítva annak lebomlását, korhadását és így „becsomagolva” azzal otthonunkat.

Egy praktikus megoldásról beszélünk, amelynek köszönhetően könnyedén tehetünk egy lépést saját illetve családunk egészségéért és biztonságáért, valamint kényelmesen óvhatjuk meg otthonunk állapotát egy praktikus lépéssel.

INGYENES felmérésünkért hívja a +36 30/ 609 – 1776-os telefonszámot!

[button link=”http://bodorolo.hu/kapcsolat/” size=”small, medium, large” target=”_blank or _self” icon=”cog” color=”alternative-1″ lightbox=”true or false”]Árajálnatot kérek[/button]