DITEC KAPUNYITÓ AUTOMATIKÁK

Karos kapunyitó szett egy és kétszárnyú kapukhoz – Svéd minőség megfizethető áron

 

A közel négy évtizedes múltra visszatekintő DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, melynek kapunyitó berendezései már több mint 28 éve vannak jelen Magyarországon. Termékeiket családi és kisebb társasházak közepes méretű kapuinak gyakori nyitására fejlesztették ki. Az elmúlt évtizedek alatt eladott és felszerelt, sok ezer DITEC kapunyitó automatika bizonyítja a minőséget és a megbízhatóságot.

ÚJDONSÁG!
KÉT SZÁRNYAS TELESZKÓPOS KAPUNYITÓ

Nyílókapu automatika maximum 1,5 méter széles kapuszárnyig!

A szett tartalma:

– 1 pár TITAN 300 teleszkópos motor

– 1 db TWISTER 230V vezérlő (1 szárnyas készlet esetén SWING 230V)

– 2 db FOTO MOUSE fotocella

– 1 db FLASH MINI villogó lámpa

– 2 db MASTER ZEN távirányító

DITEC OBBI 2 SZÁRNYAS KAPUNYITÓ

Külső meghajtású automatik maximum 3 méter kapuszárnyig (150 kg/szárny) vagy 250 kg/szárny kapusúlyig.

Többfuratos szerelvények a könnyű felszereléshez. 24 V-os meghajtómotor, Kulcsos kioldás a kézi működtetéshez. Karcsú és elegáns kialakíás, ami könnyen illeszthető az összes kapukarakterhez. Opcióként az akkumulátoros üzemeltetés biztosítja még a hálózat kimaradáskor is a megszakításmentes használatot. Az LCU30H vezérlő egységgel a részleges nyitás, a sebesség szabályozás, a lágy indítás és a megállás kiválasztható.

A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát (2 db OBBI kar), a vezérlő egységet (LCU30H digitális vezérlő), a szükséges biztonsági kiegészítőket (1 pár LIN2 fotocella) és a kezeléshez szükséges távirányítókat tartalmazza (2 db ZEN2 távirányító).

Vásárolja meg bemutató termünkben azonnal raktárkészletről
A DITEC PWR termék család

Családi házak és kisebb társasházak ideális kapunyitó automatikája.

Nem kell többé kiszállnia az autójából, mert a hazaérkezés mindig kellemes és kényelmes. Elég csak egy gombnyomás az autóban ülve, és már is nyílik a kapu. A POWER kapunyitó megbízható és hű társa lesz a mindennapokban, mert a DITEC, az EU szabványok és az ISO 9001 szerinti, legszigorúbb minőség biztosítási követelmények alapján gyártja és ellenőrzi kapunyitó berendezéseit. Így hát nem véletlen, hogy minden DITEC lakossági kapunyitó automatikára 5 év teljes körű garancia vonatkozik.

 

DITEC PWR 2 SZÁRNYAS KAPUNYITÓK

Robusztus és nagymértékben ellenáll a fokozott igénybevétellel szemben (6000 N vonóerő a nehéz terhelésű beépítéseknél.) A 24 V-os motorral működik főbb jellemzői a részleges nyitás, a szabályozható sebesség, a lágy indítás és a lágy megállás lehetősége. A porvédő kefék és a végállás kapcsoló a szabványos kialakítás egységei. Könnyenhasználható kulcsos kioldás lehetőége a kézi működtetéshez. Könnyen felszerelhető! Modern, strapabíró kialakítás, ötletes forma.

Mit nyújt Önnek az POWER kapunyitó?

Az elegáns és karcsú kapumozgató automatika egy csendes, megbízható motort és hajtóművet rejt.
Igényes, eloxált alumínium burkolat védi a kapumozgató automatikát és garantálja a hosszú élettartamot.
Mechanikus végállások helyett, érintkezés nélküli nyomatékfigyelés. Nincsenek többé elkopó és korrodálódó végállás kapcsolók.
1500N motorteljesítmény. Így a DITEC POWER kapumozgató akár 2,5 méteres vagy 250 kg-os kapuszárnyakat is könnyedén mozgat.

 

Ha a speciális helyi adottságok megkívánják a DITEC POWER kapumozgató akár 130°-os nyitásra is képes.

Szélsőséges időjárási körülmények is megbízhatóan működik. Lehet hideg tél, vagy forró nyár, egy DITEC POWER kapumozgató automatika mindig megbízhatóan működik.
Rácsukás elleni védelemként az automatika alap tartozéka a fotocellás védelem és az ODS akadályérzékelő rendszer. A fotocellák vonalában lévő személy, jármű vagy egyéb akadály észlelésekor vagy a kapuszárny akadályba ütközésekor, a baleset elkerülése végett, a vezérlés a kapunyitó motort és a kaput megállítja. Így maximális a biztonság még a fotocellák által nem védett területen is. A kapunyitó automatika kiegészíthető induktív hurokkal, él védelemmel és a kapuszárnyak mozgására figyelmeztető villogó lámpával is. Így tovább lehet fokozni szeretteink és értékeink biztonságát.

Önzáró hajtómű. Így külön zárra nincs szükség. A kapunyitó motor és a hajtómű, a konstrukciójából adódóan biztosítja a kapu zárt állapotát áramkimaradás esetén is.

Áramkimaradás esetén, egy kulcs segítségével, függetleníthető a kapunyitó motor a hajtóműtől, ezáltal a kapu kézzel is mozgathatóvá válik.
Minden DITEC kapumozgató tartozéka a túlfeszültség és hő ellen védett, intelligens vezérlés, melyhez akár kártyás beléptető rendszer vagy parkoló rendszer, és még számtalan biztonsági és kényelmi eszköz is csatlakoztatható.

Áramkimaradás esetére az automatika szünetmentes működése a gyári akkumulátoros egységgel biztosítható. Így mindig teljes a kényelem.

 

Ha netán feledékeny, a DITEC POWER kapumozgató a kaput automatikusan is becsukhatja Ön helyett.

Kapunyitó kényelmi kiegészítők

Európai szabvány szerinti, 433,92Mhz-es, ugrókódos, távirányítás. A DITEC új fejlesztésű rádiórendszerének köszönhetően, rossz szándékkal hiába másolják le a távirányító kódját. A kód minden gombnyomásra változik, amit csak a vezérlésbe épített rádióvevő tud követni. Így a másolt kód nem használható, és az Ön távirányítója nélkül a kaput illetéktelenek nem nyithatják.

Főbb műszaki jellemzők:

PWR 25 szett

– maximum 2,5 méter kapuszárnyig (200 kg/szárny) vagy 400 kg/szárny kapu súlyig.
– 2 db PWR 25 kar
– 1 db LCU30 digitális vezérlő, beépített rádióvevővel
– 1 pár LIN2 fotocella
– 2 db ZEN2 távirányító
– nyomaték: 2000 N
– nyitási sebesség: 10-60s/90o
– maximális elmozdulás: 350 mm
– működési ciklus: 150 000

PWR 35 szett

– maximum 3,5 méter kapuszárnyig (250 kg/szárny) vagy 600 kg/szárny kapu súlyig.
– 2 db PWR 35 kar
– 1 db LCU40 digitális vezérlő, beépített rádióvevővel
– 1 pár LIN2 fotocella
– 2 db ZEN2 távirányító
– nyomaték: 3000 N
– nyitási sebesség: 14-80s/90o
– maximális elmozdulás: 450 mm
– működési ciklus: 300 000

PWR 40 szett

– maximum 4 méter kapuszárnyig (250 kg/szárny) vagy 700 kg/szárny kapu súlyig.
– 2 db PWR 45 kar
– 1 db LCU30 digitális vezérlő, beépített rádióvevővel
– 1 pár LIN2 fotocella
– 2 db ZEN2 távirányító
– nyomaték: 4000 N
– nyitási sebesség: 20-120 s/90o
– maximális elmozdulás: 500 mm
– Működési ciklus: 350 000

PWR 50 szett

– maximum 5 méter kapuszárnyig (280 kg/szárny) vagy 800 kg/szárny kapu súlyig.
– 2 db PWR 25 kar
– 1 db LCU30 digitális vezérlő, beépített rádióvevővel
– 1 pár LIN2 fotocella
– 2 db ZEN2 távirányító
– nyomaték: 6000 N
– nyitási sebesség: 14-80s/90o
– maximális elmozdulás: 500 mm
– működési ciklus: 450 000