Szekcionált Hőszigetelt Automata Garázskapuk

Minimális befoglaló méretei a lehető legnagyobb helyet hagyják a belső és külső térben egyaránt. Lehetővé teszik a kapuhoz történő egészen közeli parkolást, szabad mozgást hagyva a kapunak a függőleges oldalsó megvezető sínekben, egészen a mennyezetig.

Egyszerű és kényelmes nyitás és működtetés. Elegendő a távirányítót megérinteni és a DITEC TOP automatika máris csendesen nyitja és zárja a garázst. A torziós rugóval kiegyensúlyozott kapu egyszerűvé és kényelmessé eszi a kézzel történő mozgatást is.

 

Nincs akadály különleges helyzetekben sem: se hó, se fagy nem gátolja a működtetést!

 

 

A DITEC szekcionált kapui erősek és nagy hatékonysággal ellenállnak a környezet káros hatásainak. A beépített acélpaneloknak köszönhetően kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak. Kényelmesebbé teszik a helyiséget és könnyítik az energetika kiegyensúlyozását.

 

 

 

  • egyszerű és kényelmes nyitás és működtetés
  • több komfortot biztosít a helyiségnek
  • a legjobb hőszigetelési együttható
  • Nincsenek szabvány méretek, melyek korlátozzák a garázsbejáró méreteit
  • Felső hely igény mindössze 160 mm
  • új épületekhez és felújításhoz
  • megbízhatósá
  • U=1,51 W/m²K beépített kapunál

 

Letölthető prospektus: DITEC garázskapu prospektus

Letölthető telepítési útmutató: Lakossági garázskapu telepítési útmutató

 

PARIS fehér színű bordázott garázskapu

40 mm vastag purhab szigetelésű fehér panel (RAL 9010)festett és horganyzott lemezben ujjbecsípődés ellen védett kivitelben. Egyedi tervezésű és gyártású horganyzott, EU szabványoknak megfelelő vasalattal, hátsó vízszintes összekötővel. TOP603H vagy TOP903H bordásszíjas garázskapu automatikával, 2 darab ZEN2 távirányítóval. Minimális helyigény a nyílás felett 2800 mm magasságig 160 mm, felette 190 mm (automatikával együtt).

Minimális szélesség és magasság: 1800×1800 mm Maximális szélesség és magasság: 5000×3000 mm.


 BERN aranytölgy vagy dió szinű  bordázott  garázskapu

40 mm vastag purhab szigetelésű fa hatású (aranytölgy vagy dió) fóliával ellátott panel, ujjbecsípődés ellen védett kivitelben. Egyedi tervezésű és gyártású horganyzott, EU szabványoknak megfelelő vasalattal, hátsó vízszintes összekötővel. TOP603H vagy TOP903H bordásszíjas garázskapu automatikával, 2 darab ZEN2 távirányítóval. Minimális helyigény a nyílás felett 2800 mm magasságig 160 mm, felette 190 mm (automatikával együtt).

Minimális szélesség és magasság: 1800×1800 mm Maximális szélesség és magasság: 5000×3000 mm